Kantojyrsintää Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Yhteystiedot

Oulun Asennuspalvelu Oy siistii pihapiirisi. Jyrsimme pihakannot ja katkaistut pensaat tehokkaasti Oulussa ja lähikunnissa. Käyttämällämme kevyellä ammattitason kalustolla nurmeen ei jää ikäviä kaivuujälkiä tai muita maisemaa rumentavia painaumia.

Poistamme kannot pihoilta siististi, nopeasti ja vaivattomasti.

Oulun Asennuspalvelu Oy on luotettava yhteistyökumppani. Olemme paikalla silloin kun sovitaan, ja pidämme kiinni annetuista lupauksista.

Ammattitaitoista työtä asiakasta ajatellen

Siisti työnjälki

Teemme työmme huolella, luotettavasti ja taitavasti.

Kilpailukykyiset hinnat

Tarjoamme edulliset palvelut asiakkaillemme. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!

Lyhyt toimitusaika

Joustavien työaikojamme ansiosta olemme käyttävissäsi juuri silloin, kun tarvitset palveluitamme.

Kantojyrsintä – nopea ja edullinen maisemanhoitopalvelu

Oulun Asennuspalvelu Oy on ammattitaitoinen tekijä, joka pitää piha-alueet sekä turvallisina että kauniina katsella puiden kaadon jälkeen. Tulemme paikalle sovitun aikataulun mukaisesti, kun kaatotyöt on tehty ja vain ikävät kannot ovat jäljellä. Poistamme häiritsevät kannot tehokkaasti, sillä jyrsinkoneemme mahtuu pieniinkin pihoihin. Kevyt kalusto ei myöskään pilaa nurmikkoa.

Kantojyrsintä voidaan toteuttaa asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana, joko heti puunkaatojen jälkeen tai myöhemmin, kun ympäristö kaipaa siistimistä. Olemme paikalla silloin kuin tarvitset. Hinnoittelumme on tapauskohtaista ja riippuu poistettavien kantojen määrästä ja koosta.

Pyydä tarjous

Hyviä syitä valita Oulun Asennuspalvelu Oy

Oulun Asennuspalvelu Oy on 90-luvun alussa perustettu vakavarainen yritys. Kannonjyrsintä otettiin mukaan toimintaan vuonna 2011, ja siitä lähtien olemme siistineet piha-alueita menestyksekkäästi ja kilpailukykyiseen hintaan.

Aiemmat asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme jälkeen ja ripeyteen. Oulun Asennuspalvelu Oy on sanansa mittainen tekijä, joka pitää annetuista lupauksista kiinni. Pääsemme kohteeseen nopeasti ja työaikamme ovat joustavia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hae kotitalousvähennystä ja säästä

Kotitalousvähennystä voi hakea asuntoon tai vapaa-ajan asuntoon kohdistuvista kunnossapito ja -perusparannustöistä. Näin ollen Oulun Asennuspalvelu Oy:n suorittamat kannonpoistot ja -jyrsinnät kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennystä maksetaan tehdyn työn hinnasta.

Voit liittää kotitalousvähennyksen joko veroilmoitukseen tai verokorttiin ja valita, minkä vuoden tietoja haluat ilmoittaa. Vuoden 2021 kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa, ja enintään kotitalousvähennystä voidaan myöntää 2250 euroa/henkilö.

Verohallinto-logo Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha
Yhteydenotto-ikoni

Jos kannot häiritsevät pihallasi, on Oulun Asennuspalvelu Oy:n kantojyrsintä odottamasi ratkaisu. Palvelemme Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla.

Varaa ilmainen hinnoittelukäynti